معرفی خوشمزه ترین غذاهای گرگان
گرگان دارای غذاهای سنتی و دلچسب و غذاهای محلی متنوعی می باشد، که از معروف ترین غذاهای گرگان می توان به ماهی کباب و میرزاقاسمی یا باقلا قاتوق اشاره کرد که طرفداران بسیار زیادی دارد، در ادامه با بیشتر غذاهای محلی گرگان آشنا خواهید شد.
باسترمه گرگان
از غذاهای محلی گرگان و از غذاهای مجلسی و گران قیمت در شهر گرگان می توان به باسترمه اشاره کرد، این غذا از نوعی ماهی صادراتی کشور بنام ماهی اوزن برون تهیه می شود، برای طبخ این غذا از موادی نظیر برنج، ماهی اوزون برون، سیب زمینی، پیاز، انار و ادویه های مختلف تهیه می شود، باسترمه در مهمانی های بزرگ بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و اکثر گرگانی ها در طبخ این غذا از انار نیز استفاده می کنند که طعمی کاملا متفاوتی دارد.
چکدرمه یا استانبولی پلو گرگان
از مشهورترین غذاهای گرگان چکدرمه می باشد، چکدرمه بعنوان یک غذای مجلسی که بیشتر در مجالس و مهمانی ها در بین مردم گرگان رایج می باشد، چکدرمه غذایی که شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد، این غذا از ترکیب موادی نظیر برنج، گوشت، رب گوجه فرنگی، پیاز، روغن و ادویه تهیه و در دیگ های سنتی به نام قازان طبخ می شود،
بورک یا بوروک ترکی گرگانی
از دیگر غذاهای لذیذ گرگانی ها بورک می باشد، بورک بعنوان یکی از میان وعده های خوشمزه کشور ترکیه و از غذاهای محلی گرگان بشمار می رود، بورک غذایی شبیه پیراشکی که از خمیرهای مخصوص همراه با گوشت و سبزیجات تهیه می شود، بورک در این شهر دارای انواع بورک تنوری، بورک پنیری، قاتلاق بورک، کاپالی بورک، بورک روغنی، بورک روغنی با سیب زمینی و بورک اسفناج می باشد که می توانید در رستوران های این شهر سفارش داده و نوش جان کنید.
نخود پلو گرگان
از غذاهای خوشمزه و مقوی گرگان می توان به نخود پلوی خوشمزه گرگانی اشاره کرد، نخود از حبوبات و و مواد غذایی غنی که دارای کلسیم، پتاسیم، انواع ویتامین ها، و آهن می باشد، برای گرفتن نفخ آن نخود را از شب قبل در آب خیس می کنند و روز بعد آن را طبخ می کنند، نخود پلوی گرگان از غذاهای محلی که با رب انار و به همراه گوشت مرغ یا گوشت قرمز طبخ می شود، در این غذا بیشتر از گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده می شود، برای تهیه این غذا از موادی نظیر برنج، نخود، رب انار، مرغ، گوشت، پیاز، زعفران و ادویه های مختلف تهیه می شود، ای غذا بسیار مفید و مغذی و بسیار خوشمزه می باشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر