پنجشنبه ۲۹ شهریور ۰۳

راز مثلث برمودا چیست؟

دیدنی های غار نخجیر مرکزی

راز مثلث برمودا چیست؟

۱۲ بازديد

نجات یافتگان مثلث برمودا

منطقه‌ای که از آن به‌عنوان «مثلث برمودا» یاد می‌شود، یکی از پرترافیک‌ترین بخش‌های دنیا از نظر تردد هوایی و دریایی است. روزانه اشخاص بسیار زیادی از این منطقه عبور می‌کنند و هیچ اتفاقی برایشان رخ نمی‌دهند. سلامتی این افراد را می‌توان به‌عنوان «نجات یافتن‌» آن‌ها از ناحیه مورد بحث به‌حساب آورد؛ اما در ادامه، یک مثال دیگر هم داریم که دوباره داستان «مثلث مرگ‌بار برمودا» را پیش می‌کشد. حقیقت داشتن یا نداشتن این قضیه هنوز اثبات نشده است.

بروس گرنن در تاریخ چهارم دسامبر سال ۱۹۷۰ همراه با پدر و همکارش برای سفر به منطقه میامی، با هواپیمای خود از جزیره اندروس بلند شد و به‌سمت میامی پرواز کرد. پس از شروع این پرواز که طبق محاسبات باید ۷۴ دقیقه طول بکشد، بروس توانست هواپیما را به ارتفاع «۱۱ هزار پا» برساند. شخص خلبان قبل از صعود به این ارتفاع، ابرهای بزرگ متعددی را پشت سر گذاشته بود و حالا به‌ناچار باید یک ابر عظیم‌الجثه را در ارتفاع ۱۱ هزار پایی از زمین رد می‌کرد. هواپیما وارد این ابر شد؛ طبق گزارش‌های بروس گرنن، این ابر به‌شدت تاریک بوده و هر چند وقت یک‌بار با جرقه‌های نورانی، داخلش کاملا روشن می‌شده است. شباهت فضای داخل ابر به یک لوله یک و نیم کیلومتری که دیواره‌های آن به‌صورت پادساعت‌گرد در حرکت بودند، از مهم‌ترین نکات صحبت‌های گرنن است. می توانید ارزان ترین بلیط هواپیما ارزان لحظه آخری را در آس چارتر تهیه کنید و سفر خود را با ما تجربه کنید.

پس از عبور از این ابر ترسناک، گرنن در پایان به‌یک نقطه‌ کاملا روشن از ابر مورد بحث رسید و با خروج از آن، سریعا به برج مراقبت اطلاع داد. برج مراقبت در پاسخ، نتوانست مختصات جغرافیایی هواپیمای بروس گرنن را پیدا کند (که احتمالا در تماس با میدان‌های الکتریکی برای مدتی از مدار خارج شده بوده) اما لحظاتی بعد، طبق گزارش برج مراقبت، حضور هواپیمای گرنن در آسمان میامی تایید شد. پروازی که قرار بود ۷۴ دقیقه طول بکشد، پس از ورود گرنن به آن ابر تاریک، در تنها ۴۷ دقیقه به سرانجام می‌رسد. آیا آن ابر که در مثلث برمودا واقع شده بود، یک «کرم‌چاله» محسوب می‌شود؟ کرم‌چاله ماهیتی فیزیکی است که در فضا/زمان میان‌بر می‌زند و به‌انتقال اجسام سرعت می‌بخشد. گرنن پیرامون این موضوع سه کتاب مختلف را تالیف کرده است!

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.