پنجشنبه ۲۹ شهریور ۰۳

غذاهای محلی ارومیه

دیدنی های غار نخجیر مرکزی

غذاهای محلی ارومیه

۳۲ بازديد

دلمه برگ مو ارومیه

غذایی بسیار لذیذ که با استفاده از برگ درخت انگور (مو) تهیه می‌ شود، دلمه است؛ اما ویژگی متمایزی که از دیرباز این دلمه را از دلمه‌ های دیگر شهرها جدا کرده است در استفاده کردن از چند نوع سبزی است که به ‌صورت خودرو در اطراف شهرهای ارومیه می‌ روید و عطر و مزه دلمه را بسیار لذیذ و برای عاشقانش دل ‌چسب‌ تر می‌ کند.

آس چارتر این امکان رابه شما می دهد تا کمتر از سه دقیقه بتوانید بلیط هواپیما تهران ارومیه را رزرو نمایید.

آش کلم (یرتخلی یا تورشولی آش)

در زبان آذری به یرتخلی باره باره گفته می‌ شود و تورشولی در زبان آذری به معنی ترش است. در این نوع آش سنتی و محلی به دلیل وجود اندکی آبغوره مزه ترش احساس می‌ شود. پس اگر به غذاهای ترش ‌مزه علاقه دارید یرتخلی شهرستان ارومیه را هرگز فراموش نکنید. موادی که برای طبخ این غذا استفاده می ‌شود: برنج، کلم‌ برگ، رب گوجه، نعناع، بلغور، سماق و آبغوره است.

کوفته مرغ

برعکس کوفته تبریزی که برای پخت آن از گوشت استفاده می شود، این کوفته محلی شهر ارومیه، با مرغ تهیه می شود. برای پخت این نوع کوفته محلی که از غذاهای سنتی و پرطرفدار این شهر می باشد، از مرغ، لپه، تخم مرغ، سبزی تازه، گردو، پیاز داغ، آرد و تعدادی ادویه استفاده می شود.

سوپ بلغور (یارما شورباسی)

درمنطقه ‌ی آذربایجان شوربا یکی از اصیل‌ ترین غذاها محسوب می‌ شود و مردم آذربایجان غربی، به خصوص ارومیه هنوز هم این غذا را می ‌پزند. این غذا از پیاز، سیب زمینی، لوبیا قرمز، بلغور، گوجه‌ فرنگی، نخود و مرزه تهیه می‌ شود و طعم بسیار خوشمزه‌ ای دارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.